Motortechnica bestaat sinds 1993. Vanaf 1995 is motortechnica gevestigd op de huidige locatie. Ikzelf rijd met Harley-Davidson bikes sedert 1980. Customizing van bikes gebeurde dan nog op zeer beperkte schaal. Mijn eerste volledig customized HD bouwde ik in 1981, een ironhead met hardtail frame. Vanaf dan woonde ik meer in mijn backyard barn dan in mijn huis.

Vanaf 1986 werkte ik fulltime als mekanieker bij een official dealer aan HD. In 1993 starten mijn vrouw Regine en ikzelf onze eigen bikeshop Motortechnica. Bijna onmiddelijk werkten we met 2 mekaniekers. Deze hebben respectievelijk 20 & 22 jaar bij motortechnica gewerkt,Andre is reeds enige tijd in pensioen,sinds 1 oktober is dan uiteindelijk ook Lori aan zijn verdiende rust begonnen.
Daardoor ben ik de last man standing,dus vanaf heden zal ik mij moeten beperken qua uit te voeren werken.
Daardoor zijn onze openingsuren ook beperkter geworden om mijn afspraken te kunnen nakomen.

Door mijn jarenlange ervaring ben ik dan ook gespecializeerd in zowel oudere HD bikes tot en met de twincam modellen. Bij ons bent u welkom voor alles wat met Harley-Davidson te maken heeft. Ik werk aan uw motorfiets zoals het de mijne zou zijn. Van de kleinste herstelling tot het volledig restaureren, enz.